Enter your keyword

Bokklubb

Kvartalsprenumeration

165 kronor

( 55 kr/månad )

  • 6 Nummer
  • Ny målarbok var 14:e dag
  • Högkvalitativ artwork
  • Exklusiva specialutgåvor
  • Målarskola
  • Tillgång till vår medlemsgrupp

De målarböcker du får tillgång till via ditt abonnemang/medlemskap är på 10 ark med skiftande teman. Var 14 dag mailas en ny målarbok ut till den e-postadress som du har angett när du tecknar prenumerationen. Kom ihåg att meddela kundtjänst om du byter e-postadress så att du inte missar några målarböcker.

Förutom målarböckerna är medlemskapet också laddad med målarskola, en speciell ”Goodie Bag” och framför allt vår community där du kan dela bilder och utbyta både tips och erfarenheter med andra människor som älskar att måla och färglägga. På medlemssidorna kommer även exklusiva specialutgåvor av målarböcker finnas tillgängliga för nedladdning, naturligtvis helt utan extra kostnad.

Abonnemanget/medlemskapet betalas i förskott, välj vilken prenumeration som passar dig bäst, kvartal eller helår. Om du vill ha ett smakprov på hur målarböckerna kan se ut, ladda gärna ner vårt provexemplar här helt utan kostnad.

Observera att du måste själv förnya ditt abonnemang/prenumeration när det går ut, det gäller även för att kunna logga in på medlemssidorna eftersom detta inte är möjligt om prenumerationen har upphört. Det är för att du inte skall bli debiterad för en längre period än den du valt att köpa. Vi tillämpar alltså inte omvänd uppsägning som många andra bokklubbar gör där kunden måste komma ihåg att säga upp sitt abonnemang för att inte bli fortsatt debiterad. Hos oss betalar du bara för det du verkligen vill ha!