Enter your keyword

Om oss

Om oss

Målarböcker för vuxna är en klubb för dig som älskar att färglägga. Hos oss kan du både bli medlem och på så sätt få prisvärda målarböcker att ladda ner direkt till din dator för utskrift, samt handla i vår butik där du finner de flesta storsäljare bland målarböcker.

Blir du medlem i vår klubb får du förutom våra egenproducerade målarböcker även tillgång till ett socialt nätverk på facebook där du möter likasinnade. Du får även tillgång till våra experttips då det gäller material och teknik.

Vi som startat målarböcker-för-vuxna.se

Vilka är då vi som startat siten (Tomas & Kajsa) ?

Tomas har jobbat som samtalsterapeut i primärvården under många år med speciellt fokus på stresshantering och Kajsa har erfarenheter från att jobba i bokhandel samt som illustratör och dekoratör i reklambranschen.

Vi tyckte att den aktuella forskning som visar på att färglägga i målarböcker kan vara lika avstressande som mindfulness var så pass intressant att man borde kunna utveckla konceptet med målarböcker lite till. Efter att själva ha färglagt de mest populära böckerna på marknaden så tyckte vi båda att variationen avseende bilder var lite för begränsad och började istället köpa bilder på nätet för utskrift och på så sätt skapa egna målarböcker med större variation, och det var så idén till nedladdningsbara målarböcker föddes.

Vi hoppas att du ska trivas med våra böcker och är tacksamma för alla förslag till utveckling av vår site och det vi erbjuder, vår ambition är att under 2016 utveckla vår produkt utefter prenumeranternas/kundernas önskemål. Vi ser fram emot ett spännande och kreativt 2016.

Med vänliga hälsningar
Tomas & Kajsa

Bli medlem redan idag!

Close-up of adult female dressmaker drowing some clothing design