Enter your keyword

Vanliga frågor och svar

Vad kostar det?

Att bli medlem i vår målarboks klubb för vuxna är ett kostnadseffektivt sätt att utöva din hobby. Du kan välja mellan olika typer av prenumerationer, från 39 kr i månaden till 55 kr i månaden. Prenumerationen betalas i förskott, antingen års- eller kvartalsvis. För mer information, gå direkt till vår Bokklubb (dvs. våra prenumerationer).

Hur betalar man och vilka olika betalningssätt finns?

Du kan välja att betala dina köp antingen med Payson eller med PayPal – båda alternativen är säkra betalsystem, dock kräver Paypal att du har ett konto registrerat, i annat fall har det visat sig att köpet lätt avbryts.

Payson samarbetar med Visa/Mastercard och internetbankerna Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea. Det går även att betala mot faktura via Payson men då tillkommer en fakturakostnad om 29 kr.

Hur många målarböcker får jag som medlem?

Var 14:e dag, närmare bestämt varje fredag udda veckor, mailas en pdf med en ny målarbok som du kan ladda ner till din dator. Totalt blir det 2 böcker i månaden, eller 6 böcker i kvartalet eller 26 böcker om året. Varje bok omfattar 10 ark att färglägga. Utöver det ingår vissa specialutgåvor i medlemskapet och de kan laddas ner direkt från medlemssidorna när de är tillgängliga.

Vad för bilder innehåller målarböckerna och kan jag få ett gratis exemplar för att se om jag gillar produkten?

Vi blandar olika typer av motiv i varje målarbok, alltifrån mandalas och blommor till djur och andra målarbilder. Tanken är att man skriver ut och färglägger de bilder man tycker om. Specialutgåvorna som också ingår i medlemskapet när man prenumererar är temabaserade och har samma typer av bilder rätt igenom, oavsett vilket tema det är. Ladda gärna ner vår kostnadsfria provexemplar så ser du vilken typ av motiv böckerna normalt innehåller.

Har ni bara digitala prenumerationer?

Ja, för närvarande är alla prenumerationer digitala – men självklart kan vi även titta på andra lösningar om det är efterfrågat. Fördelen med digitala prenumerationer (som vi ser det) är att du själv kan välja vilka sidor du vill skriva ut och dessutom kan de skrivas ut om och om igen om du vill färglägga samma motiv flera gånger. En annan fördel med digitala utskrifter är att du själv kan välja vilket papper du vill skriva ut på, bättre papperskvalitet ger bättre utskrift. Vi har provat ett par olika papperstyper, är man medlem kan man logga in på medlemssidorna, gå vidare till vår Målarskola och läsa mer om våra erfarenheter vad gäller val av utskriftspapper.

Vad ingår i medlemskapet och hur loggar jag in?

Om du tecknar en prenumeration blir du automatiskt medlem i bokklubben för den tid du har valt (ett år eller ett kvartal), det går alltså inte att teckna ett medlemskap utan att prenumerera. I medlemskapet ingår de olika målarböckerna som mailas ut var 14 dag. Dessutom ger vi ut vissa specialutgåvor. Bland annat har vi för avsikt att ta fram ett par utgåvor i samarbete med några svenska illustratörer under våren. Vi ordnar medlemsevent, delar tips & tricks i vår Målarskola och har ett speciellt konto där medlemmar kan dela bilder, erfarenheter med mera tillsammans med andra medlemmar.

Måste jag bli medlem för att köpa målarböcker från er?

Självklart inte. Vill du istället köpa en bok och få den hemskickad till dig så har vi de flera olika storsäljare i lager. Välkommen in i vår butik och se om du hittar något som passar.

Vilka olika målarböcker finns till försäljning i butiken?

Vi har valt att börja med storsäljarna, det vill säga de böckerna som de flesta pratar om i branschen. Utöver det har vi även tagit hem många nypublicerade målarböcker som vi själva tycker  om. Självklart försöker vi kontinuerligt uppdatera vårt sortiment och utbudet av böcker kommer successivt att öka hela tiden. Tanken är att ha ett varierat och stort utbud, helt enkelt att det ska finnas något för alla. Vi köper bara in originaltryck på ursprungsspråk och säljer därför inga kopior med lite sämre papperskvalitet.

Hur lång leveranstid är det om man köper varor i butiken?

Vi skickar varorna som ”Varubrev” vilket levereras till brevlådan av Postnord. Vanligtvis tar det 2-3 arbetsdagar innan de når mottagaren.

Varför ska man färglägga som vuxen?

Forskning visar att hjärnan når samma sorts tillstånd vid färgläggning som vid många former av meditation, ett tillstånd där du vilar i nuet och på så sätt minskar mängden stresshormon i systemet, ett tillstånd där din hjärna helt enkelt kopplar av.

Fortfarande inte övertygad?

Vårt team av konstnärer och grafiska experter skapar målarböcker på olika teman och med olika svårighetsgrad så att alla användare har glädje av de böcker vi producerar. Har du egna önskemål om teman så tar vi gärna in dina tankar och förslag då vi arbetar fram våra målarböcker. Genom interaktiviteten med våra medlemmar utvecklar vi böckerna tillsammans. Utöver dina målarböcker som du laddar ner från oss får du även tillgång till ett socialt nätverk i en sluten grupp på facebook där du dels kan dela dina alster med andra, men även få tips då det gäller teknik och material. Så varför inte börja prenumerera redan idag?